ESPECIALITATS

Clínica Veterinària Doble Dog

Animals exòtics

l'atenció que realitzem als animals exòtics, totalment detallada, inclou les consultes de rutina, exàmens de salut regulars, vacunacions i desparasitacions, serveis de diagnòstic per imatge, endoscòpia, cirurgia, sexatge, hospitalització i urgències 24 h els animals exòtics que tractem: fures. Rèptils. Aus (canaris, periquitos agapornis, nifes, loris, you-you, jacos, amazones, guacamais, rapaces). Rosegadors (conills, cobais, esquirols, xinxilles). Fures. Amfibis. Taràntules. Escorpins.

Homeopatia

Cada vegada són més el nombre de casos que se'ns presenten quan la medicina tradicional no troba una solució òptima. El nostre veterinari especialista enllaça ambdues ciències per aconseguir la recuperació de l'animal (medicina integrativa). Són molts els casos d'èxit que ens avalen.

Traumatologia

Les nostres mascotes han millorat la seva qualitat de vida. Són més longeus pel que desenvolupen un major nombre de casos relacionats amb processos degeneratius. A més aquesta especialitat aporta major benestar als animals ja que els traumes són tractats amb la immediatesa i la professionalització necessàries. Les cirurgies que més realitzem en la nostra clínica són: fractures, luxacions, displàsia de colze, pròtesi de maluc, triple osteotomia de maluc, cirurgia del lligament creuat anterior (LCA), allargament i escurçament de membres anteriors i posteriors.

Dermatologia

La pell de les nostres mascotes poden patir malalties molt diverses com: dermatitis, al·lèrgies, sarna, àcars… és molt important fer un diagnòstic precoç i un tractament adequat a cada cas. El nostre equip de veterinaris treballa constantment perquè el tractament sigui el que més s'adapti al teu animal.

Cardiologia

El cor és un òrgan vital i necessita ser revisat periòdicament. Malalties congènites, malalties sistèmiques que poden afectar al cor, cardiomiopaties, neoplàsies. Per això és molt important que si la seva mascota tus, té dificultat respiratòria, es nega a fer exercici, es fatiga molt, mostra apatia o fins i tot no vol menjar, si nota les seves mucoses pàl·lides o fredes, és imprescindible que vingui a la nostra clínica per realitzar un estudi que ens descarti problemes greus de cor. Si a més el seu gos o el seu gat tenen més de 7 anys, realitzem un estudi geriàtric que inclou: anàlisi de sang, electrocardiograma i radiografia del tòrax que ens ajuda per poder donar un diagnòstic precoç.

Odontologia

Els problemes en la dentició i en la boca de la nostra mascota són molt més importants del que pogués semblar ja que la digestió comença en la boca amb una correcta masticació i mescla de l'aliment amb saliva. El carrall i la placa, de no tractar-se a temps, provoquen gingivitis i poden produir-se piorrees i infeccions severes que hauran de ser tractades. Si no es prevé, el nostre animal acabarà perdent peces dentaries.

Quan requereixi dels nostres serveis, contacti amb nosaltres mitjançant el correu electrònic:
info@clinicaveterinariadobledog.es